Inscrieri cursuri de inot pentru copii in Constanta
Acasa Program antrenamente Inscrieri copii Stiri Contact

Inscrieri la cursurile de inot pentru copii

Inscrierile se fac pana la completarea locurilor libere. Grupele sunt formate din copii de varsta apropiata aflati la acelasi nivel de cunostinte si sunt organizate pe urmatoarele categorii : acomodare, initiere, incepatori, avansati si performanta

CS LAGUNA Constanta a dat startul perioadei de inscrieri la inot, pentru copiii cuprinsi in sistemul de invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal, de stat sau particular.

Prin colectivul de profesori, antrenori si instructori recunoscuti, unii cu multa experienta didactica, fosti sportivi de performanta cu cunostintele necesare, se ofera copiilor un cadru placut si motivant de initiere si pregatire in disciplina aleasa.

Scopul principal al clubului este sa contribuie la mentinerea unei stari de sanatate in randul copiilor, alocand pentru acest lucru un procent ridicat de resurse materiale si umane.

Copiii cu aptitudini si calitati motrice specifice, vor fi pregatiti pe baza unui program special, urmand ca la momentul potrivit sa faca pasul catre sportul de performanta.

Experienta profesorilor din cadrul clubului (sportivi campioni, antrenori de loturi nationale, metodisti) asigura o baza profesionala si competenta de selectie pentru sportul de performanta, dar si o motivatie puternica pentru parintii care au inteles ca miscarea, sportul in general, este esential pentru dezvoltarea armonioasa si pentru mentinerea sanatatii fizice si psihice.

Profesor inot Elena Hanu Relatii suplimentare si inscrieri : Profesor inot
Elena HANU - 0724-557.434

Sau completati formularul online

Valid HTML 4.01 Transitional